128.

Det är dåligt om sminkbilder nuförtiden, men det finns väll egentligen två anledningar, den ena är att jag sminkar mig mindre ofta, och andra är att jag blir så irriterad när jag väl försöker fånga en sminkning och de aldrig blir som IRL med min skitkameramobil, eller att jag alltid ser jävulst skum ut.(De kan jag dock inte beskylla kameran för;) ) Thats life i gues..

Här är en från i söndags när jag öppnade på MUS, så sminkade mig på jobbet.Det syntes lit mer än vad de ser ut att göra på korten..och varför ser jag typ ut å vara rå brun?! Well, i`m not..
 

Base: Matt foundation cream, reflext cover medium, Dualfoundation stockholm.
Eyes: Hightech lighter sundust, C/S prestige,E/D Morningbreeze,dust,hot M/s Glam peach,
eyepen snowflake, geleyeliner + mascara.
Lips:jag kommer inte i håg vilket glans, men de är iaf pennan sandstorm.
Blush: Wonderblush Luxor.

Igår rota jag runt i sminkväskan och hittade .
Isadoras triple eye shadow 08 PATINA. Jag tänkte att jag kanske skulle pröva använda den, med tanke på att jag inte sminkat mig med den på lätt två år.
Resultatet:

 
Base: I.D bare minerales foundation Fairy light, MUS cover all mix,Wonderpowder Kalahari.
Eyes: MUS Hightech lighter Platina, isadora tripple eye shadow 08 Patina, Isadoras flytande eyeliner i svart, mascaran dubble extention beuty tubes av Lorèal.
Blush: Ett mineral rouge från The bodyshop.
Lips: Lips pen Sandstorm, gloss Posh,båda från Make up store.

Måste faktiskt säga att jag inte alls trodde Isadora sminkningen skulle hålla så bra, eller bli så bra för den delen.
Men Jag vart positivt överraskad hur bra skuggorna vart med Hightech lighter under!
Blir nog å ha fler dagar, och i fall jag får panik och inte vet vad jag ska göra;)
MEN kan ju tillägga att jag aldrig kommer ha de till fest smink iaf.

idag har jag ingen aning om hur jag ska sminka mig.. men jag börjar jobba tre, så har ju ett tag på mig;)
Åh, jag vill köpa Luxor rouget, är helt kär i det! Men de får bli när jag får lön..måste ha min sista pengar till mat...

Måste på Coop och köpa krossade tomater och en liter mjölk nu, annars blir det ingen lasagne till middag!
Har egentligen en till sak jag borde köpa.. men jag har fan inte råååd, och de känns onödigt när de inte är säkert heller. Jag väntar och hoppas på det bästa!!

Sen måste jag å lämna papperna på Arbets, har glömt det och ska typ lämna in de andra snart.. OPS! Lär ju vara luspank i 1000 år den här månaden..jeey...:(















127.

Jag har blivit så insnöad i Make up store att jag knappt kollar på annat smink, men i dag gick jag in på kicks här i skellefteå.. Där fann jag två glada överraskningar!

Den ena var O.P.I nagellacken, jag fann dom matta!
och den andra var Smashbox!

Här är iaf den matta kollektionen från O.P.I.





Åh guud så snygga de är! De rosa köpte jag direkt, de är sällan eller aldrig jag känner "MÅSTE HAA" när de gäller nagellack, men just detta, Oh my looord så snyggt. De sitter självklart på mina naglar nu, dock så ser det ut som om någon med downsyndrom har målat mina naglar.. men jag  jobba i morgon så får hur som helst inte ha på mig lack från nått annat märke än Make up store då, så måste endå ta bort det i morgon.
Googlade dock och fick då uppp den här bilden, antar att de är någon bloggerksa som oxå fallit pladask för det.



Jag gillar mitt O.P.I, tror absolut jag kommer köpa ett till matt, och nått vanligt.
De torkade tok-fort, och man behövde bara ett lager för å få de bra.
Dock var de extra krångligt när det var matt, de var nog nackdelen. Men men, vill man vara fin..

Tipset för dagen är å kolla in på Kicks för dessa läckra lack!



126.

I.D BareMinerals foundation är min favorit foundation, fick jag välja tre produkter att använda resten av mitt liv skulle denna foundsation vara en av dom, helt klart, utan att tänka två gånger.


Såhär står det om den:

i.d. bareMinerals

i.d. bareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård.

• Inga konserveringsämnen

• Naturligt UV-skydd spf 15

• Inget talk, olja eller vax

• Ingen parfym eller tillsatser

• Lugnande & anti-inflammatorisk

• Ej djurtestad

Idealiskt att använda som ett naturligt avslutande steg efter ansiktsbehandlingar, AHA-behandlingar, mikrodermabrasion, vaxning och epilering.

En nyligen publicerad studie visar att användning av i.d. bareMinerals foundation leder till en markant förbättrad effekt på hud med acne och rosacea efter endast två veckors användning.

 

 

SÅHÄR TYCKER JAG:

Jag tror på vartenda  ord jag läser, för det är exakt vad jag upplever själv, jag har inte acne/rosacea, men jag brukar få extremt mycket finnar, och med de så menas inte typ fem finnar i pannan, utan närmare 30, jag har kvar lite ärr i tinningarna efter finnar sen förr.. vet som inte varför jag bara får i pannan och tinningarna och kanske nån brevid näsan eller på näsan, men ingen annan stans.

Jag har haft min foundation sen förra året ungefär, den använder jag alltid då jag inte ska på fest, eller om jag ska jobba eller när jag praktiserade. min hy blir som.. inte som minnär jag haft I.d ett tag, den blir jätte fin!

Efter praktiken var min hy helt jättefinnig och oljig och grejer, jag skrev nått inlägg om de iaf, men sen börja jag använda I.d igen så fort jag inte blev kallad på jobb:), och nu är min hy finare än på länge och de är även fast jag ska ha mens när som helst och de är då min hy brukar bli lite finnig. Men nu är det typ bara någon enstaka finne.

Den går dessutom att få rätt täckande, villket är ett stort plus när man har finnar och ofta är rätt röd och så.. skitnaturligt resultat och finnfri hy, vad mer kan man begära?


Jag älskar I.d, de är nått jag värkligen rekomenderar alla att testa som känner igen problemet, visst det är dyrt, men resultatet man får gör det absolut värld varendaste krona.


Och ja, de är skilland på mineralfoundation och mineralfoundation, har prövat tre andra märken och inget har gett samma resultat som i.d.

jag skulle kunna skriva hur långt som helst, men jag måste på apoteket och hämta mitt pencilin jag fick utskrivet i går..
urs, villken kväll altså.

 



124.

Ett litet tips.

Spana absolut in Kings & Queens på Åhlens om ni inte redan gjort det.
en serie med showergel, body milk & bodybutters, alla i riktigt snygga förpackningar och lukter för alla näsor!
Det bästa är nog att de är helt fria från mineraloljor och prabener(en sorts konserveringsmedel).
Det låter väll inte helt fel?

Jag har själv testat
De var mitt självklara val efter som jag älskar apelsin och citrondofter, har ju Light blue som favorit parfym, den enda jag prövat som jag inte blivit less på efter ca en halv flaska. Nej, den återkommer i mitt badrumsskåp!

Body milk Queen Isabella som doftar apelsin och kanel, blir en kryddig doft till en början som sen avtar och lämnar en mjuk varm doft av..vet inte om jag kan säga att de är apelsin, men de luktar då gott naaanting, och den håller i sig, de är det bästa:) Tror absolut detta är nånting som kommer finns som "standard" bland mina produkter.

Och den som jag köpte först var bodybutter sultan of granda, med en lukt av citron  och nått annat.. den luktar gott i flaskan men måste säga att den inte passar ihop med "min" lukt, den luktade godare på Jonte, och han är ju svinit torr så den kommer till användning endå!



De är 200 ml och ligger på 95:-

De finns en massa andra dofter av tex jasmin, vanillapear,honny...

Märket kommer från grekland och alla produkterna är döpta efter riktiga personer, har funderat på att kolla upp vem queen isabella kan ha vart.. jamenar, nått som luktar sådär gott måste ju vara döpt efter nån som gjort under ;)




 

123.

Har blivit lite sminkningar på senaste, jag sminkar mig ju, de gör jag.. men jag gör det inte lika ofta.
Sen är det inte lika kul å försöka ta kort på nått som inte går att fånga så bra på bild med min extremt braiga telefon.. de gör mig faktiskt lite opeppad måst ejag erkänna.

Här är iaf två från förra veckan, som jag tycker om lite extra:

Rost orange typ, med lingurie,hot och glam peach.


lite rosa, med cottoncandy,glam peach och.. hm.. kommer inte riktigt i håg den sista..







Imorgon ska jag jobba första gången helt själv, och jag har stängning.. ojojoj.. hur ska de gå?!
Helt ärligt så känns det lite smått panikslaget, jag kan inte med kassan ifall de skulle bli nått.
Jag vet ju hur man slår in och sånt där, men inte sånnadär special grejer i fall nån vill reklamera eller nått sånt..
Sen så kan jag erkänna att jag har lite smått panik över hur jag ska skriva allt på bankpapperna, och jag har ingen aning om hur man bankar, vet bara att man stoppar in den i en grej på väggen..
Har tänkt fara in i dag och gå igen om en gång till med den som stänger idag, sen skulle Angelica tvär gå igenom innan hon far hem i morgon. Åh gud! sen om man behjöver på toan då? man kan ju inte bara gå när man behöver..
Hm..?
Ja, men jag hoppas det kommer gå bra, och att de inte är så mycket folk hela tiden.

2-0 till rakhyveln!

Mitt tips idag är att inte slösa pengar på värdelösa hårborttagnings produkter !


Den första jag prövade var Veet spray on, "vadå spray! de kan ju inte bli bättre? Då behöver jag ju inte ens bli kladdig om händerna!" Skitbra! 80 spänn, lätt värt. Den borde ju räcka ett tag iaf!

Såhär står det på hemsidan:

Veet Spray-on hårborttagningscreme är en liten revolution inom hudvård.

Utvecklad för kvinnor som vill göra hårborttagning enklare – applicera snabbt och enkelt genom att spraya på önskade områden. Du behöver inte fördela cremen ytterligare. Cremen avlägsnas sedan som vanligt och resultatet är silkeslena ben och en slät hud.

 

 

  • Torr och normal hud 3 minuter (max. 6 min)
  • Sensitive hud 5 minuter (max. 10 min)

Såhär tycker jag:


Ja lätt som en plätt.. om de nu inte vore för att det inte alls är lätt som en plätt..
För det andra, om man nu har en spray för man inte orkar raka benen, varför ska man då stå och dra med nån jävla plast rakhyvel grej? då är det ju lika bra å bara ta en rakhyvel direkt?

Spraya kan väll alla! hur svårt kan de vara?!
Tydligen jävligt svårt, det flög  överallt hur jag än gjorde, golvet blev sen tok jävla halt när jag sköljt bort det.
Så de är ju livsfarligt, speciellt om man har badkar!
Första gången jag prövade så for håren bort rätt så ok, behövde bara raka bort några få hårstrån lite här och var, de här värkar ju lovande, tänkte jag.. fram tills jag skulle pröva andra gången och till min förvåning insåg att den här sprayen, för 80 jävla spänn räcker till TVÅ gånger..

jag trodde det bara var jag som var ett klantarsle, för de kan de vara, de är inte en omöjlighet, men sen snacka jag med Mican, som även hon bara fick den å räcka till två gånger. Så tack, men nej tack..










Den andra jag prövade är Veets hårborttagningscreme, jag hade hört bra saker om den och när man läser på den låter den ju helt perfekt! så okej, jamen 80 spänn, lätt värt! (minns inte exakta priset om jag ska vara helt ärlig, men där i kring..)

Såhär står det på hemsidan:


veets unika In-Shower hårborttagningscreme är perfekt för den aktiva kvinnan. Den vattentåliga formulan är skapad för att endast lösas upp långsamt vid kontakt med vatten – du kan lugnt duscha medan den gör huden len och fin. I varje förpackning medföljer dessutom en skrubbsvamp som gör huden mjuk och glänsande.

Förenkla duschningen och känn dig fräsch, sexig och redo för dagen tack vare Veet® In- Shower Hårborttagningscreme.


  • 3 minuter (max 6 minuter)

Uttalande från Veet-skönhetsexpert: “Med Veets In-Shower Hårborttagningscreme medföljer en härlig dubbelsidig svamp. Samtidigt som den är verkligt effektiv vid hårborttagning skrubbar den huden. Så massera huden i en cirkelrörelse med den vita sidan av svampen.”

 

Såhär tycker jag:

De låter väll bra? Men näe, så jävla bra är det nog inte, den är nog sämre än sprayen, men då räcker den då måånga gånger i stället...om de nu är till nån tröst?

För det första, de första man möts av när man skruvar av locket är en extremt stark kemisk doft, de luktar i hela lägenheten.

För det andra
Första gången jag prövade den gjorde jag exakt som de står.
kleta på kletet, väntade ca två minuter och gick sen in i duschen och börja tvätta håret och greja på, sen skulle jag ju då ta svampen och ta bort håret. Fungerade det? svar NEJ.

Det står endå :
Den vattentåliga formulan är skapad för att endast lösas upp långsamt vid kontakt med vatten – du kan lugnt duscha medan den gör huden len och fin.

Rent LJUG. Mina ben var TYP exakt lika håriga som innan, dock kändes själva stråna lite mjukare.
 Så de är ju alltid nånting!

Andra gången jag prövade tänkte jag att jag kanske väntade för kort stund, så då gjorde jag exakt lika lång tid, fast då tog jag tid med mobilen och klockade fem minuter och tvätta sen bort de.
"nu borde ju håret vara borta!" men nej.
Fortfarande var dom grövsta svarta håren kvar, men de som inte är lika hårda var borta.

MEN då hade jag börjat få lite röda irriterande "utslag" på två ställen i stället.. så vad fan gjorde jag för fel?


 Än så länge leder rakhyveln med två poäng, även om jag fortfarande hatar att raka benen..





121.

L`oreal double extention beauty tubes .

Jag har kört den maskaran i några månader nu och jag gillar den bara mer och mer.
Först sveper man dit ett lager av den vita maskaran och sen lägger man ett lager av den svarta.
Vips har man långa tjocka flirtiga fransar, det känns på nått vänster som man kan bygga dit lite extra så dom blir ännu längre, de gillas!  De säger själva att man ska bygga upp till 80% längre fransar, om än man ser en stor skillnad så skulle jag nog inte påstå att  de 80% syns på mina fransar, men skillnaden ÄR stor!

Plus även att tuberna/kapslarna över fransarna inte fäller eller kladdar.

Den sista egenskapen som värkligen är pricken över i:et är att maskaran inte går att tvätta av så vidare man inte har vatten som är ca 37 gradit, och att det blir små tuber/kapslar som går att dra lös från fransarna så man slipper få maskara i hela ansiktet!
Jag hatar värkligen att tvätta bort sminket av just den anledningne, hur kul är det att bli koljävlasvart runt ögonen, att de far maskara och droppar överallt och att de är rätt svårt att få bort det från huden! Så slutgnuggat och slut på att inte "orka" gnugga bort de sista under ögat innan läggdags. Nu alltid helt sminkfri, även runt ögon;)



120.

Åh, det finns inget snyggare än en snygg eyelinervinge,långa fransar och ett par röda eller rosa läppar.
50-talet var bara så jävla snyggt.

Inspiration.

 

Jag ska jobba idag så de blir ju att jag "måste" sminka mig.. jag ska väll kanske försöka mig på en eyelinervinge?
Vi fåre väll se hur det kommer gå, jag är ju inte så värst duktig på dom där vingarna även om jag inte ha några större problem å lägga "vanlig" eyeliner... Ja, vi ser väll hur länge jag orkar sitta och pilla.
 

119.

Gårdagens öga:



Dagens öga:


fotd:


Har använt rouget Complex, de görs inte ofta, men jag gillar det till den här mejken.




Första dagen på MUS som "arbetare" gick faktikst OK till en början, sen blev de så varmt så varmt och kaos å mycket folk å ojojoj var tvungen å jobba över en timma för att Lillan skulle hinna, sen är det jobb i morgon med.
Fy fasen vad kul :) Är så himla roligt å värkligen få chansen att göra de man vill, de är det inte många som får, så jag är så glad så glad, även om de bara är ett extra jobb!

RSS 2.0