Tradera

Wellwell, HELLO TRADERA!
Det här kan bli riktigt farligt.. har redan vunnit en pensel från I.D under hundringen, och ett gloss från MAC för 50 spänn..! MAC glosset vet jag inte ens om de är riktigt, men jag tror det. (de man inte vet mår man inte dåligt av!)
De var inte samma som hade ute fejk mac hello kitty grejerna iaf.. de bara SKREK FEEEEEEEEEEJJJJJKKKKKKKK!
förpackningen såg smygskumm ut, men det som värkligen avslöjade det hela var applikator på undersidan av förpackningen. Tur jag ahr läst på lite om hur fejkgrejerna från MAC ser ut.. kan tänka mig att man lätt kan bli lurad på en massa strunt!

Sen har jag såklart budat på rouget från make up store jag skrev att jag efterlyste.
Nu ska jag bara fatta hur man betalar.. eller så kanske jag ber pappa hjälpa mig i morgon.. HEHE.

Sen ska jag nog bara köpa lösfransar från tradera i framtiden..
eller om de inte är någo nskugga jag bara MÅSTE ha som utgått ur sortimentet och som råkar ligga ute.


make up store dreggel på hög nivå har vi ju även..dock inte på tradera..
* Blushet "Must have" från make up store, mjukt aprikosit och matt. I like it allot!
* lipstick Trip, är ute efter ett lite ljusare.
* Jag bara MÅSTE köpa ett av doftljusen från make up store, de luktar så H-vetes mycket och så h-veeetes gott så jag funderar om de inte är värt de rent ut sagt?! När man kommer in på CK luktar det närm an går förbi utan för make up store butiken..

sen msåte ja ju köpa lite mindre roliga grejer sen som flytande concealer, anisktsvatten och wonderpowder.

Eyedusten såg ju riktigt fina ut, men jag blir så jävla förbannad varenda gång jag använder eyedusten med dom nya förpackningarna så jag undviker det helst.. så jag tror fan jag kommer bojkotta dom bara för det.

baileys

Mitt absoluta favorit rouge som jag har använt typ varenda dag håller på att ta slut, och de har utgått ur sortimentet på Make up store.
Så om någon som läser det här har det själv och har lust å sälja de, eller känner någon som har det och inte använder det så särskilt ofta så skriv en kommentar!
Eller är det rent så illa att jag måste söka mig till tradera jag med?!

Baileys SÖKES!

221.


Jamen tjenare, jag orkade sminka mig idag! =)
OCH barbierosa naglar is the grejeeeen!


Allt från Make up store om inget annat anges.

Base: Id baremineral,cover all mix
Blush: Bailys
Lips : Concealer & sen glosset posh,samt lite hightech lighter i amorbågen och mitt på läppen för lite fyllighet;)



Eyes: Hightechlighter sundust,Eyedust inka,glamchok(stavas?)M/S dagger och wihte.
Den ljusaste längst in i ögonfrån kommer från Viva la diva, den där svarta plastiga saken! sen är det gel eyeliner och maskara volyme collossol från maybelline

Sen får ni ursäkta min ögonbryn, men jag ORKAR inte!







220.

De blev lila idag. Kom ju på att jag ännu inte prövat den lila skuggan från clarins jag köpte när sence reade ut butiken. Alla korten blev suddiga så de här får duga, ids inte sitta å ta kort på mig själv hela dagen:P
Sen har tanken vid ett flertal tillfällen slagit mig att jag ahr måna färger som påminner världigt mycket om varandra, hur gick det till egentligen? det bara blir så om de är en fäg man tycker om antar jag!



Allt från make up store om inget annat anges.

Base Id bare mineral,cover all mix
Blush YSL Blush variation nr 2.(hathat hat!!!)
Eyes Hightechlighter Milkyway, Demanding(Face), Vibrant violet(clarins) Sirocco,
Lash stiletto(maybelline) gel eyeliner black.
Lips pot gloss Ski


ÅÅh vad förbannad jag blir på det där jeddra YSL rouget, de lägger sig som bara på ytan, tar man en annan borste än rougeborsten går det borsta bort allt tecken på att man ens haft nått rouge på några svep.
De är tydligt att det bara är märket man köper!


218.

Jag har värkligen tappat suget att sminka mig, jag vet som inte varför.. just nu är jag inne i en perid där jag trivs bäst med lite smink..eller inte helgalna färger eller sotningar. Så jag har som inte så mycket att visa upp,
här är enbild från förra veckan..


De var den enda bilden jag hade från den dagen med det sminket, sminket var fint men jag ser mongo ut.




Base: ID Bare minerales,Wonderpowder kalahari, Cover all mix.
Eyes: Hightechlighter platina, M/S wihte,E/D Crystal,M/S Smog & M/S Deadly
Under ögat är pennan Violet storm.
Lips: La en concealer för att få läppen ljus och matt, sen använde jag glossen Posh.
Blush: Kommer inte i håg.
Eyebrow: Hårspray för att hålal dom på plats och sen använde jag skuggan deadly.





Jag skulle egentligen behöva köpa ett nytt Wonderpowder i en nyare nyans från make up store, reflect cover medium även de från make up store, sen MÅSTE jag köpa en ny Aloiverakräm från Dermanord, den är BÄST, den suger in så fort och man blir mjuk som tusan och återfuktad och den innehåller inga skumma ingredienser som ansiktskrämer ibland kan göra.
Sen VILL jag värkligen köpa ett läpstift,en läpp penna,två gloss, ett nytt rouge och sen är jag riktigt sugen på nya skuggor från make up store..

Men nu ska vi ju med 98% säkerhet köpa katten på söndag, och bara kissen kostar 6000, sen ska vi köra till umeå och hem igen, köpa en transportbur, för jag vågar inte köra i flera mil och ha katten lös i bilen i fall de skulle hända nått, då är den ju säkrare i bilen.. fast det känns som endå lite elakt, först slita bort han från hans mamma och sen få sitta i en bil för första gången i sitt liv alldeles ensam i en mörk bur.
Sen måste han ju ha en skitlåda och kattsand och en spade, kattmat, matskålar och leksaker.. och en egen bädd eller nånting liknande där han kan sova och känna sig trygg. Vi ska ha kattfri zoon i sovrummet så..
Fast jag kommer typ inte kunan hålla mig! kommer tycka så synd om han att måsta ligga och sova ensam flrsta natten.. fast ja skulle kunna sova på soffan första två nätterna så han slipper vara ensam och rädd innan han har som "bott in sig".


Så de blir nog bara den där aloivera krämen, den är jag i akutbehov av, mitt ansikte är torrt så har suttit och gjort en massa fuktmasker i stället och nu känns det faktiskt rätt okej.


216.

Jag antar att ni kommer i håg att jag var lite i halv extas över att det skulle komma en ny serie produkter med citronlukt till Thebody shop?

Dom finns i butik och jag måste säga att det var för mig en besvikelse, jag förväntade mig fräsch citronlukt, lite syrlig sådär, MEN det luktar ju fan  ens citron, de luktar för fan blommor?!
Så blir det nå citron för mig, NEJ.
Satsumas, körsbär eller hallon blir det nog som ska inhandlas i stället.

213.

Dyraste, inte alltid de bästa, snarare de sämsta.
Mitt YSL Rouge jag köpte för ett tag sen, är tamefan de värsta jag vart med om!



För det första så är ju ysl betydligt dyrare än tex make up store`s blusch..
För det andra så behöver man väll si sådär halva jävla förpackningen innan de ens blir någon färg
För det tredje, när man väl börjar få någon färg så är det rätt svårt att få ett jämnt resultat.
För det fjärde luktar det konstigt
och sist men inte mins, det håller inte! efter en timma är typ färgen borta.

S K I T Rouge, man köper bara märket, inte innehållet!

Så mitt tips till er är att aldrig slösa pengar på detta rouge, de är värkligen utan tvekan de sämsta jag vart med om, i hela mitt liv! Jag lovar, till och med nått billigt H&M Rouge är säkert bättre..

212

Såhär blev de idag.. och ja, jag är fulltmedveten om dom 511 FETA finnarna...









Har använt hightechlighter som bas, som vanligt. eyedust chrome är lagt över hela locket, tonade sen in rouget fresh i kanten och la sist flamenco i yttre v.
På med en eyeliner maskara och lösfransar längst ut..(som lossnade.. JAG SUGER!).
Har lagt ett glitter på undrefransarna..

Har även rouget på kinderna för å matcha lite;)
blandade sen conceler och läppglanset posh för å få färgen jag ville ha på läpparna.




ECO TOOLS!

Nu har min penslar äntligen kommit, dom ser och känns jätte fina!
Ska bli spännande att testa :)

211.

En sminkning jag hade i helgen, lätt en ny favvo som kommer klä mina lock ofta:)



210.

Blir jobb idag med, två mejker och tre timmar! Ja, lika nervös som i går, om den dagen endå gick rätt okej, fast den stackars praktikanten måste ju trott jag är lite bakom flötet, var lite lagomt förvirrad!

Jaja, blev inget foto på jobbmejken i går, men idag ser den ut såhär:

Sundust  som bas, sen har jag lagt ett eyedust som jag tror heter mornigbreeze, och lite av hot längst ut och Microshadow Cupol i globen. Använder Gel eyelinern som jag tycker så mycket om och maskara på de.. och sen tänkte jag att de är ju endå fredag, så la lite glitter som en eyeliner.

209.

Nya penslar från Eco Tool`s är på väg hem till mig!


208.

Dagens EOTD och dagens inspiration.



Grävde fram mitt rouge Oh so fresh och blev lite kär, så orange blev det, ser ni inte så otroligt fint och varmt det är? har laggt de längst ut på "äpplet" på kinden!




Grön/grå/guldigt.Kan värkligen inte komma i håg vad jag använt förutom Dagger om är i bloben, det är den enda färgen jag kommer i håg! De är mitt nya mål i veckan, att komma på det.. för det blev riktigt snyggt och vardagligt tycker jag!














207.



Depend nr 159.
I LOVE IT.

206.

Dagens FOTD,
Kunde nog gjort nått ballar egentligen men jag orkade som inte, har enbart använt den vita matta skuggan från Make up store och en brun matt från Clarins+ eyliner och maskara! På kinderna är det peach och bailys från MUS.
Åh vad jag vill ha ett läppstift.




204.

"Våren"(?) på make up store.. 50-tal! jag ÄLSKAR 50-talets femenina look med färgglada läppar och alltid snygga klänningar och frisyrer..om man endå hade f¨tt vara född då.




203.

Mjuka skuggor för några dagar sen.
En champangefärgad skugga från DIOR,en ljusrosa som jag inte kommer i håg vad den heter och sen  och lite orangeaktig i globen dom jag inte heller minns namnet på..eyeliner maskara + lösfransar (som lossnade väldigt fort..)



RSS 2.0