169.

Hej hej alla glada, idag hade jag tänkt å visa en nagelbild, jag har än så länge bara så på ringfingrarna.. kan inte bestämma mig om jag ska göra det på alla naglarna. Tycker de blev snyggt:)




Har använt ett underlack, och lacken 163 och 149 från Depend samt den silverglittriga nailart lacket jag köpte på Cubus.



168.

Dagens sminkning, matt,snygg och lätt.
De gillar jag.Fick dock inget jätte bra kort som vanligt, men de duger..;)



la först en eyeliner, lite cateye, tjock ute och smal in mot ögat.(tänkte först inte ha några skuggor idag)
Sen la jag min bas, MUS Hightechlighter platina,
Skuggdags, la en vit matt skugga från ögat upp till brynet, sen tog jag en ljusare brun matt skugga i globen och sudda de den uppåt mot brynet, men jag tyckte de blev de så tapigt så då tog jag en matt svart och la med en vanlig plattpensel för att få lite djup på det hela. sen tog jag den svarta skuggan på kajalen så den skulle synas lite mer och bli mindre kladdig. På med maskara. med ett par långa fransar skulle de bli riktigt snyggt!

Den där sminkningen är lätt att göra, och går att använda vilka färger man än känner för att ha.
Ljusa förstorar, mörka förminskar.

167.

Ett annat inlägg direkt efter förra inlägget, jag vet.
Jag var bara tvungen att visa ett par naglar jag gjorde på lösnaglar i sommras, som jag faktiskt tycker blev snygga.. då mår jag inte så dåligt av de förra inlägget;)


165

Första försöket med "nail art penseln".. ja, de gick ju bra på ena handen, men på andra blev de så jäkla fult så de sluta me att jag tog bort på 8 av tio naglar, och nu ser det fördjävligt ut.. har inte tålamod att göra om naglarna hundra gånger så de ser fördjävligt ut bara med det lila lacket.. jag försökte göra ett likadant mönster som de jag gjorde på ringfingret på bilden här nere, men de blev inte så lika.. sen gjorde jag glittriga tippar för att dölja att jag råkade skrapa bort lite längst ut.

ÅHH, jäklar vad irriterad jag blir, hur kommer det sig att ja alltid råkar stöt i nått så de försvinner på nått ställe eller som skrapas av lite???
Är de bara jag som gör det???

Här är en bild på hur de blev innan jag tog bort de.. jaja, jag VEET, de är inte så snyggt, men jag tycker de var helt okej för att vara första gången att testa iaf, men jag ska bara göra på en nagel om ja ska göra sånt där skumt mönster.. men vi får väll se vad jag hittar på next time.



Nån som är bra på naglar och vill ge en kurs i hur man gör mönster;)






164.


Bara jag som hatar det mröak,dystra november?
min telefon är nog så dålig att ta kort med, men nu är det näst in till omöjligt. Hade en snygg sminkning i går i brun,orange guldigt..men de ser inte hälften så snyggt ut på bild som på riktigt, de är som den har ätit upp färgen.



Kiss

Ett litet tips till nagel-nördar, eller för nån som kanske tänker leka sig fram?
Kiss Nail art finns på Cubus!


Skillnad mellan nail art och vanligt lack är penseln, penseln är jättejättejätte smal så man lättare kan göra mönster,de är ju lite puckat att försöka måla HELA ngeln med en sånn smal pensel;)

jag köpte själv en silver-glittrig, tänkte att de kanske är bäst att börja med nått diskret tills man lärt sig.. förvänta mig inget mirakel, men de kan ju vara roligt att testa och iaf försöka lära sig att göra nånting annat än bara "vanligt". Det fanns i alla möjliga färger, svart,vit,knallrosa,glittrigt..you name it.




Jag tror dom låg på 29 kr.

Vinter torr.

Jag brukar inte ha torra händer(hender?) annars än på vinterhalvåret när kylan kommer, de är jag helt övertygad om att jag inte är ensam om. i år bestämde jag mig för att göra nått åt saken i stället för att smörja mig med hudkräm 100ggr om dagen.(TYP..;) )

Lösningen är Hemp hand protector från The body shop.


Jag köpte en liten tub för att se om den fungerar, och ja, det gör den. Extremt bra till och med!
köpte som sagt en liten tub för att testa, men jag klarar mig nog med den för produkten är så himla dryg, helosandryg, riktigt tjock och fet, samtidigt som den suger upp bra i huden och håller den värkligen mjuk och smidig.  Doften kan jag inte beskriva, har aldrig kännt nått som luktar sådär förr så kan inte riktigt förklara, kan tänka mig att de säkert är nån som tycker den är äcklig men jag tycker den fungerar.
De som jag egentligen inte tycker om med den är förpackningen, den lixom smygläker om man inte är snabb me korken..de är lite smått irriterande.

Prisvärd är den,
75 kronor för den lilla tuben på 30 ml
125 kronor för den större på 100ml.


Om man skulle bli störtkär så finns det bodybutter,ansiktskräm och läppbalsam i samma serie!


Färg!

jag har kännt mig så tråkig, så i går och i dag är de fan färg och glitter som gäller!
Igår körde jag på knalligt blått med luna glittret.

Dagens smink ser ut såhär:



Jag prövade sminka med bara mixingliquid och penna som bas.. så de tog sin lilla tid å få kanterna någorlunda suddade.. är inte alls så bra med penna och mixingliquid måste jag erkänna!
Men är de knallfärger man vill åt så är en färgad bas helt klart bästa alternativet!

De är pennan violetstorm, cybershadow Gingerleaf,eyedustet latin(allt MUS) och MAC stars`n rockets (typ samma som MUS Sassy) sen la jag glitteret Luna från Make up store ovanpå de turkosa..

Vardagslyx?

Sitter just nu med en av mina absoluta favoritmasker från Apitivia, Cleansing face mask, with pink clay.
Beskrivning: Rengörande ansiktsmask med rosa lera, idealisk för torr och känslig hud. Den rosa leran rengör porerna på djupet,Växtextrakt och veteprotein återfuktar och revitaliserar för en smidig och behaglig känsla.


Jag har älskat alla masker jag testat från Apitiva, dom känns fräscha, är krämiga,luktar gott och inte sådär kemekaliskt som endel produkter gör, och min hud blir aldrig röd och irriterad efter användning som den blivit med alla billigare varianter jag testat. När man vet att produkten är organsik så blir man ju såklart lite extra nöjd.
Så what to say, helt klart värda dom 30 kronorna de kostar att köpa( 2x10ml.)

Jag tycker aboslut att ni borde kolla in deras sortiment, de finns alla möjliga masker, ögonmasker,åtstramande,återfuktande,djuprengörande,skrubbar mm.
Ansiktsmaskerna går att hitta på bland annat ICA MAXI.








RSS 2.0