Snowfairy.

Jag har skrivit om den förra året, och jag skriver det igen!
Mellan Oktober och December säljer lush snowfairy, KÖÖÖP.

Den luktar så gott så så gott, godis å mmm!
Enda nackdelen är att jag som egnetligen gillar mer..syrliga dofter lätt blir lite less på för söta lukter, men men.. en liten flarra kan ju inte skada;)



Hur jag kom och tänka på de är för jag just nu är inne på den Rosa tvålen Rockstar som jag köpte när jag var på Lush senast, och den luktar mumsigt och är hääärligt krämig! Rekomenderar den starkt till den som inte är allergisk, lukten sitter kvar ett bra tag efter man tvättat sig!






157.

En nyhet hos Make up store och en nyhet hos mig, Lippglosset Ski!
Jag Ä L S K A R det, när man bara ser det kan man kanske tycka att de ser jäklit mörkt ut, de ser exakt ut som blåbär, altså när dom är mosade;) de är den rätta beskrivningen av färgen.. Men de blir såklart inte så mycket färg av de, de ger läppen en liten mörkare ton och blir vääldigt snyggt.
Måste bara ha pennan där mystiqe den dagen jag känner för att ha snäppet mörkare läpp;)

Sen luktar det extremt gott utav bär.. Mmmm! kan inte låta bli att lukta på läpparna när jag har på mig det;)
Enda nackdelen är att de är ett "potgloss" och inte på tub.. känns fräschare att ha de på tub.
Men men, man kan väll inte få allt?

Här är en bild jag googlade fram och lånade av Lipglossbitch(hoppas inte hon blir sur!)




154.

Jag har kommit på att min mobilkamera för det mesta är så jäkla värdelös så att jag slutat försöka fotat mitt smink, de ser som alltid ut att vara lite brunt, även om de är lila,tex i går.

Här är två sminkningar jag gjort på andra,så ni inte får abstinens efter sminkbilder;)


Jessica när vi var på 80-tals fest, ja tror de var lite mörkare irl.



Linda när vi hade glitter bling bling party, i guldiga och gröna toner!








Åh, jag saknar värkligen att sminka, jag hoppas typ varenda dag att någon är sjuk eller nått så jag får komma in och jobba om än de bara skulle vara nån timma!





153.

Kom i håg,

Låna aldrig maskara av varandra efter som att ögonen är ett av de ställen där man har mest bakterier, sen i fall man har någon ögon problem som tex en vagel kan de smitta.. och ja, de spelar ingen roll om ni  inte har en vagel och den ni lånar den av inte heller ha de, shit happens.

När vi endå är inne på maskaror så ska de bytas var tredje månad, de är deras "bäst före datum".
Byter man maskara för sällan kan de leda till problem i ögonen, ögoninflamation bland annat.


Fingrar är ett annat ställe på kroppen som har extremt mycket bakterier, ännu mer än i ögonen, så pilla för gudsskull inte i era concelers och primers eller andra kladdiga produkter med era fingrar i fall ni vill få den att hålla längre! Använd baksidan av en pensel eller ta en tops eller nått annat...


152.

igår kväll var jag hos Josse, så det här är egentligen till dig, för ja glömde bort att svara, eller jag skulle gå på toa just och sen när jag kom ut kom jag inte i håg de igen.

Hur som helst, hur man gör en bra bas,så att foundation håller bättre, de här är bara hur jag gör, de finns säkert andra so mgör på nått annat sätt, men de här är så jag gör, och de funkar skit bra.


För det första är det viktigt att man tvättar ansiktet för att få bort de som huden försökt få ut på natten och så..
efter det brukar jag använda ett ansiktsvatten för att stänga ute sminket(porerna öppnas ju då ansiktet är blött!) och för att hjälpa fuktkrämen att komma in i huden och för att lugna den, jag upplever att med Face cool balm(MUS) som jag använder, så blir jag faktiskt mattare i huden!.

Sen anväder jag en ansiktscreme anpassad till min hy.Ja, de är viktigt att den är anpassad till ansiktet och till din egen hudtyp, de ger inte nånting att smörja in ansiktet med nått som egentligen är till för kroppen.
En sak att komma i håg,som egentligen är rätt logisk!
De är viktigt att huden får fukt även om man tycker att man är fet i hyn och får finnar, många tror ju att de är bra att torka ut finnar, men det som egentligen blir är att de börjar produceras ännu mera fett från huden.
Så fukt även för flottisar(som jag själv!) OCH tvätta er för gudsskull aldrig med tvål i ansiktet, tvål torkar ut huden!

Ett serum eller en primer speciellt för ansiktet finns ju från tex Smashbox (finns på blandannat Kicks ) om man vill de, så sitter det som berget. Själv anväder jag inte det just nu, men har funderat på att skaffa en från I.D efter som att de är typ 90% av gångerna jag sminkar mig använder mineralfoundationen därifrån och min hy trivs med den bäst.

sen brukar jag använda en conceler för att få bort mörka ringar och röda partier, men de behöver man ju såklart inte göra om man inte har de problemet just den dagen.

A
nväder du en flytade foundation så ska man vara noga med att byta ut svamparna ofta, dom torkar ju aldrig i mitten så det blir fullt med bakterier i den,sen her du det i ditt ansikte, sen blir de värre och värre ju fler gånger man har den, Urs och blä!

Själv anväder jag en pensel dom andra 10% då jag använder flytande foundation, och när jag jobbat har jag använt de på alla kunder.
De känns mycket fräschare efter somatt den tvättas efter varje gång(när jag bara använder den på mig tvättar jag den ungefär varannan gång om de inte dröjer så länge mellan gångerna).
De finns både platta,snea och runda.. själv har jag en platt från Make up store, den är skit bra.
Men de finns så klart från andra märken med!

Då jag använder flytande så använder jag oxå ett puder för att fixera, och såklart för att matta ner, man bör fixera alla "blöta" saker för att få dem att hålla bättre.

Sen avslutaningsvis sprayar jag på ett typ av ansiktsvatten, som en vitamin spray för att de hela ska fixeras ännumer och ta bort lite av den pudriga ytan som kan bli.



hur ser era rutiner ut?








150.

Vill ha..





Make up store Babydoll jul(?) kollektion..den ser ju ut att vara gudomlig! speciellt om man tycker om rosa!:D
Blev inspirerad så gjorde en väldigt enkel rosa sminkning idag;)


Urbandecay Book of shadows vol 2. Hoppas den kommer till nån svensk Webbshop!
Finns mycket vill ha på Urbandecay.com




MAC, hösten/vinter(?) GE MIIIIG...!!




Förresten, om man kollar sånadär pressbilder höst och vinter värkar det ju ska vara rätt mycket Rosa och Lila, om man nu är en såndär som ska vara "inne".







147.

två Sminkningar från i veckan:)
Här hade jag nyss färgat håret, så de är n og kvar nå färg i fejjan lite här och var.
Trivs bäst i såhär mörkt hår!




Minns inte riktigt vad jag använde förutom att jag la den lila pennan från Isadora som bas och att jag la Microshadow Flamenco och Eyedustet Latin på det.

Dagens, ett i kallt ljus och ett i varmt ljus.


Jag kommer inte i håg vad de jag använt idag heller, bara att de är från MAC :)
Har hittat igen mitt roliga Oh so fresh blush(MUS), de är superfint om man lägger det försiktigt, sen använde jag ett eyedust och la lite försiktigt som higjlighter på kindbenen, de vart ju skitabra!


146.

Jag har shoppat lite nya grejor, förra veckan och den här veckan:)



Make up store, Face cool balm, jag absolut ÄLSKAR det ansiktsvattnet!
De fungerar lugnande och hjälper huden att ta in fukten från fuktkrämen, och jag har blivit mycket mindre blank i hyn sen jag börjat använda det. LOVE LOVE!

Make up store, brush cleaner, gör penslarna rena och desinfekterade,jag köpte den mest för att penslarna torkar direkt och för det går fort fort fort, är less på å stå i hundra år och tvätta penslarna, dock blir det bara att använda den här ibland till de stora borstarna för att få ut de längst ut i borsten, annars blir det med diskmedel som vanligt för att få bort det längst in med.

Make up store, Eyedust Vampyra, Mörklila..kanske en gnutta brun i? med silver korn som glimmar!
Tänkte att de är för det första snygdt med lila, och de är en färg jag använder mig av rätt ofta, (dock har jag inte fotat de så många gånger av någon anledning?) sen är det ju höst nu, med mycket sotade ögon.

Make up store, Micro shadow Cupol,
Den nya från Czarinnan, Den är mörkare än deadly utan att vara svart, med massa guldglitter i. Hoppas jag tycker lika bra om den som jag gör om Deadly! De är min nr 1 sotskugga nu.
Tänkte undegär samma här, sotade ögon med den och glam chock (stavas?)

I.D mineral foundation köpte jag på Åhlens i Umeå förra veckan, ja, i.d behöver jag säga mer?

Isadora  perfect contour kajal 58 Peacock blue. Fantastikst fin, riktig snygg som bas för blåa lösa skuggor.

Isadora perfect contour kajal 69 Amethyst, mörk lila, skitsnygg å ha som bas även den, eller om man vill ha en mörk kajal som inte blir lika hård som svart.

Isadora perfect shade liner, dark brown, ja, jagf har den till brynen nu, egentligen ville jag ha en annan, men första gången när jag var på sence tog jag fel, och andra gången så tog hon som jobbade den där fast jag sa exakt vilken jag ville ha och märkte det inte förens jag kom hem, blir skitirriterad men var för orklös för att cykla dit och byta ännu en gång. Den funkar, men man måste vara JÄÄVLIGT försiktig med den..blir som så kladdigtannars..


The bodyshops bodylotion med doft av vanilj,det finns två sorters vaniljlukt, en god och en dålig, den förra vanilj serien The bodyshop hade TÅL jag fasen inte,inte helelr kristall eller den lila hypnose parfymen, BLÄ!
Här har vi en mjuk,varm och inte så stark vanilj, perfekt nu i höstmyset!

The body shop Born lippy med doft av jordgubb! Mmm, mums lämnar kvar en lukt som luktar exakt som röda pussmunnargodisar smakar! Min favorit från förr finns inte kvar, den var mörklila, jag gissar och hoppas på att de är den som är på väg tillbaka nu när The bodyshop ska ta in lite gammla godingar, bland annat Banan shampo, Dewberry dush och bodylotion,  Cucumber cleansing milk, carrot moisture cream..

Ett mörkplommonlilalack från depend nr149.

Sally Hansen Miracle cure, Ja den heter ju trots allt mirakel kur, och det är mångasom gillar den.. klart jag måste testa med mina torra skivade naglar.. det finns inget snyggare eller mer femenint med långa välvårdade naglar, klart värt att testa.

och sist men inte minst, min sminkborttagning från Vichy, Purete thermale one step cleanser.
Jag trivs med den, vågar inte ändra nått nu när min hud har vart så pass bra här på senaste, den svider inte att få i ögonen heller, vilket alltid är ett plus!



RSS 2.0