Naglar!

Har suttit och pillat lite, jag tycker själv att de blev väldigt bra!
Synd bara att de inte alls är så lätt å fånga glitter bra på bild.


Köpte lösnaglar från Depend, målade tipparna med genomskinligt nagellack och doppade dem sen i det rosa glittret Nova från Make up store. Dom där små stjärnorna, blommorna och prickarna vet jag faktiskt inte vart de kommer i från, men jag köpte dom på Ica Maxi breve nagellacken iaf.

Smink, är det egentligen rätt kategori för det här?


115.

En sak som värkligen är en skita bra uppfinning för hår är Diademet, hur lätt är det inte att bara slita på ett diadem om man somnat med blött hår och det står åt alla håll och kanter när man vaknar och inser att SHIT, inte fan hinner jag blöta och torka om frillan nu!
 Då hugger man bara ett diadem och en hårsnodd, sen kan man gå ut och se ut som folk!
De är ju inte bara en snabbräddning till en ful frisyr, utan en fin acesoar som finns i alla färger och med många detaljer!
De går ju att ha diadem när man har frisyr med, bara som en liten extra grej.

Diademet ÄR värt å nämna, för att ja, det ÄR en storfavorit.


Ny.

Ny kategori här hos mig, "favoriter" där kommer jag lägga upp grejer som jag tycker har det där lilla extra.

Pizzaface?

HJÄLP MIG! WHAT TO DO??




Ja, vad hände egentligen?! Jag kan inte komma på senast min hy var såhär jävla dålig, jag mår typ dåligt av att se på mig själv bara för min hud känns så äcklig, vart kommer det i från?

 
Det har ju smygit fram nu senaste veckan..
De enda jag kan komma på dom är "nytt" som jag inte brukar ha, är antingen Face cool balm, face mist, eller wonderpowder. Jag gissar dock på att wonderpowder är helt att utesluta, de har jag ju knappt haft i pannan och de är där det ser ut som..fan. Jag ska pröva lite olika metoder för å komma på vad fan problemet är, till att börja med så ska jag inte använda face cool balm, men jag tycker det skulle vara jävligt konstigt om de skulle vara de, efter som att de innehåller massa ingredienser som är bra för huden..

men å andra sidan tycker jag ju inte om ansikts rengöringen från Dermanord heller, och den skulle ju vara så jäkla bra.
Men den får jag ju finnar av med så.

Eller kan de vara att min comceler börjar bli en bakteriehärd, har ju typ börjat använda pensel i år, och jag köpte den för typ ett år sen..och ja, var då me fingrarna i den! ajsingbajsing!


Ja, jag borde nog köpa en ny conceler, som jag inte ska fingra i, och en konceler pensel..
och sen ska jag köpa active moisten från Dermalogica, kanske kör en rengöring där i från med?
men tänk om min hy hatar den och sen är den dyr som satan?! slöseri som jag inte har råd med!


Hmm, jag ska då tvätta bort sminket direkt jag komer hem tills det här blir bättre, sen köra id helgerna..eller ingenting. fast det gör jag ju iof alltid.. ;) I love I.D!!

RSS 2.0