Ojoj!

Kommer nog inte uppdatera igen innan måndag, har värkligen haft FULLT UPP,
Mån,jobb,tis Umeå hela dagen.. jobbintervjun kändes som den gick bra.. men så var de ju en hel drös..typ över 100 st som sökt jobbet. Men men, vi ser väll.. vore otroligt skönt att inte bara jobba extra.
Sen var ja ju på Thaiboxningsträningen på kvällen.. fy fan vad kul:D

Igår var de IKEA,Pite å hela faderullan.. så nu ser det fördjävligt ut här hemma, försöker renda ur byrårna vi hade nu, och ska börja meka ihop möbler efter jobbet och fixa å rensa och dola på, sen är de tapetsering och försöka få iväg sängen å greja på, så har full huggning hela helgen;)

Återkommer Måndag!


Paris.

Jag har letat efter ett "naturligare" lack till mina naglar,
inget som är bör beige, och inte för glittrigt, och inte för rosa.
Ja, efter många om och men hittade jag ett på jobbet som ja tyckte om:)
Naglarna ser lite glossigare ut, nageln på fingret ser lite mer rosa ut, och topparna mer vita och fräsha ut.
Sen slår de lite olika beroende på ljus och så, som ni kanske ser, är två varv med  Make up stores PARIS.
Kanske måste införskaffas ?




Kommer nog inte ladda upp några sminkningar i helgen, ska vila min hy lite då jag har chansen :)
Till veckan har ja en massa roliga grejer att göra:D


Måndag ska jag jobba, och fira mamma som fyller 50,

Tisdag på jobbintervju till umeå, och ska på prva på Thai boxning. Är värkligen i min sämsta form jag vart i HELA mitt liv, fy fan.. otrivs värkligen. Så ska bli kul å se om de är nått för mig, färväntar mig att de kommer vara DÖDEN, för de säger min sambo som är riktigt jävla tränad och har tränat Thai boxning i typ två- tre år.. så om han tycker de är jobbigt som tränar varenda dag och joggar å gymmar å kör thai.. så lär ju 2010 års soffpotatis(jag) spy av utmattning:P

Onsdag ska ja på IKEA, som jag längtat.. ska köpa nya VITA möbler, har bara svart och de är så trist och fult!

Torsdag
ska jag vaccinera Sune och sen jobba med mina underbara kollegor.

Fredag till lördag, eller lördag till söndag är jag hundvakt till Rocky och Jalle, så två busiga taxar och två busiga katter, lär inte få en blund den natten, och när ja väl får de kommer de vara FULLT i sängen så jag inte kan röra mig haha:)


Lips.

ÅÅh vad jag älskar den här typen av sminkning!!!!!!
De är SJUKT snyggt med mörka läppar, måste köpa en lipsealer så man kan ha de på fest med.
Love love love love love !!!!!!!
Är hemma och är risig idag, har mått skitskumt i flera dagr, som mått illa till och från å trott ja ska spy hela tiden fast ja aldrig gör de! Sen har ja sjuuuuukt ont i ryggslutet.. så nått kan man ju roa sig med?




I.D Puder är vad jag har på mig i dag,
på kinderna är det I.D`s Warmth.

Ögonen grundade jag med eyeprimer clear.
Drog på skuggan Cybershadow meteor över hela locke
och tonade in lite Microshadow Tuch i globen.
Anväde sedan ett eyedust, Enigma tillsammans med Mixing liquid och gjorde eyliner.
På med Maskara så var de fixat.

Läpparna ser extremt ojämna ut, men de kan ja skylla på ljuset att de kommer fel, iaf på överläppen..:S
Passinet glory är lippencil, sen är de lipstick festival och Magic.



Deadly

Enkel sotning i brunt, min favvo :)

(allt från MUS)

HTL Sundust
M/S Deadly
M/S White
BLUSH Peach
Geleyeliner black
eyepencil black
Maxlashes black

venus

En sminknin från i helgen, fredag kanske?


Haha. inte så lyckad bild, men jag vet faktiskt inte varför jag inte tog fler?
Kommer inte i håg exat vad det var jag använt mig av, men jag skriver ner de som de troligt vis är.

Eyeprimer clear.
Cybershadow meteor,
Cybershadow Venus
microshadow Dramatic?????
Sen är jag osäker på den mörka, men jag tror de är microshadow Kakaw/cupol..
White är iaf den som ligger som en Highligter under brynet. Tycker faktiskt de är den aldra snyggaste, oavsätt om övriga mejken är matt eller skimmrig.
Sen gjorde jag Eyedust Nightmare som eyeliner och på med masakara!

Hyacint.

Gårdagens sjusvåra år sminkning..


Hightechligter platina som bas.
Microshadow Hyacint,
Microshadow Sirocco(på rean för 75 kr!)
Eyedustet Chrome(Reas nu ut för 75 kronor, riktigt snyggt är det!)
Maskara och eyeliner..

7 svåra år.

Ja, igår såg jag värkligen ut som sju svåra år, hade knappt sovit på natten för ja fick nå knas i halsen.
Jag vet, detta har INGET med smink att göra.. men den här dagen.. altså risken finns ju att jag kommer dö inom en snar framtid med denna tur.


Den här dagen känns väll ungefär lika dan, sov skit i natt, jonte är schitzofren i sömnen, sen får ja alltid super torra slemhinnor i näsa direkt ja lägger mig ner och kan som inte få in luften= irriterad å svårt att somna. sen peka jonte ut i vardagsrummet och börja säga att de var nån där, och mörkis som jag är vart de ju inge lättare.. fast ja vet att han bara snckar i nattmössan, för de gör han alltid.

Morgonen startas som vanligt av att jag har ont i nacken för ja sovit på Jontes jävla kuddjävel, De är en såndär skitstor hård,tempurkudde som är alldeles för stor för mig, och han använder ETT HÖRN, jag blir förbannad varenda natt för den där kudden, och skriker VARENDA natt om den där, en vacker dag ska jag ha en MASAKER och skära den i TUSEN bitar.Sen SKITER JAG I HUR SUR JONTE BLIR, för han skiter ju tydligen i om jag har nackspärrr varenda jävla morgon...En vacker dag.. den kommer komma snart..

Morgonen startas sen av att katterna välter sitt klädderträd, Och fem minuter senare höll Pysen på att riva ner gardinstången för han tycker tydligen man kan hänga sig i gardinen om man håller på att trilla ner från fönsterbrädan. Så då drog ja in alla stolar så han inte tog sig upp på bordet breve fönstret, han är för liten för att ta sig upp på bordet.. ÄN. Då sitter kattfan å GALLSKRIKER för han inte tar sig upp, som en jävla unge.(tur sune uppfostra han lite sen)

SEN höll ja på att bränna ner köket, för vi har tydligen ingen brandvarnare.
Skulle koka ägg, och tänkte, jag her på den lilla plattan längst in, i fall sune skulle få för sig att hoppa upp på spisen(Den stora katten) ha ngör de ibland.  Och då stog de en liten stekpanna med fett i på spisen på den stora plattan, sen har vi knivarna i en trägrej som också är plast på.. som såklart smälte och höll på att ta eld, samma sak med den lilla stekpannan, som nu ligger ute i snön.. Fy faaan va de lukta jävel och hela jävla lägenheten vart helt rökig, såg knappt nått i köket.
Så NEJ, jag känner inte för att sminka mig idag.. men jag ska jobba.. så jag måste.


Henric.

Så himla härlig färg Henric har, tänker direkt på vår !

135:- Make up store

Amazonas

Hallåå, haft lite kaos i kassan på jobbet idag.. men i övrigt har det gått bra.. Min mejk idag vart jag SUPER nöjd med, hon var sååå fin, fast klart är de ju svårt å misslyckas då man har typ en modell i stolen.. hur som så vart de I rostiga och lite som röda toner.. har ju inte med mig kameran på jobbet tyvärr, hade jag haft de hade jag lätt frågat om ja fick ta kort å lägga ut.Om inte annat får jag sminka mig själv i den någon gång å fota.. dock har jag inte ena eyedustet..:(

Jaja, såhär såg iaf jag ut:



Har använt eyepencil tropical som bas för skuggorna, sen är det eydusten gold glow, bamboo och amazonas:)
På med maskara och eyeliner, KLART!

Nightmare.

Här kommer dagens, den är väll som snygg, men känns ovant att ha SVART, brukar ju som sagt ha mer mörkt brunt för ja trivs bättre i det, och de blir inte fullt lika mörkt.





Jag har använt lite grejer som vi har på REA just nu på make up store:)

Bas Hightech lighter Sundust
Sen är det Microshadow Take off
Och Dustet Sunset som du kan köpa för 75 kr nu !
Sen är det Microshadow Sunrise i hop toant med det.
Och De svarta dustet Nightmere (som jag även använt som eyliner)
finner du också på REA bordet för 75 spänn!
Sen är det den svart Eyepencil på slemhinnan och svart maskara på det :)

Blushen heter cleopatra och är ett mineralblush. I looove :)

MNY

På naglarna i dag har jag ett lack från MNY.. vet dock inte namnet, men de står My vanish på flaskan..fast de kanske alla ur den där serien gör..? jaja, snyggt är det iaf:)


Holografiskt.

Har spanat lite lätt på jobbet och funderat hur de här med holgrafiska naglar, En jobbarkompis hade det på Nyårs och det var så sjuukt häftligt så jag passade på att pröva i går, dock målade jag bara ett lager me det, så de vart inte så coolt som de hade kunnat bli. Dock lite svårfångat meen..




Nail Deco

Ja, vita naglar, IGEN.. men jag gillar`t !

På naglarna prövade jag även att använda Make up store`s Nail deco, det är typ klistermärken som man kan he på nageln och sen lacka över med topp lack. Tycker det vart riktigt snyggt.. Dock har ja inte haft några batterier på kameran då de var nygjort, så som ni ser har de börjat lossna lite på pekfingret.

Så nu ska jag testa ett nytt nagellacksremover..Depend Dip in.

man ska tydligen bara doppa ner nageln i hålet och hålla den där ett litet tag, känner mig lite skeptisk.. men vi får väll se! Återkommer om det senare :)


Matt



Har fortfarande RIKTIGT dålig hy.. men kan ju bero på min kost som inte alls är så hälsosam.. håller på att äta upp alla kakor och allt julgodis som vart över från i jul! Sen var vi dumma nog att köpa rån, altså helt jävla serisöt, de är de godaste som finns, rån med smör.. ÅMUUUMS, har ätit ett helt paket på två dagar:P
Så innan februari är förhoppningsvis allt onyttigt slut, då är de frukt till mellis i stället för två nävar ostkrokar,en julmust och en kaka..





Har använt eyeprimer clear som bas för skuggorna, tycker den är bäst till matta skuggor!
Ja, de rosa syns ju knappt på bilden.. men de är iaf ljust rosa på halva locket intonat..
Sen är de inte så bra utbud på matta skuggor hos make up store, men tur rougen fungerar lika bra på ögonen som på kinderna :) Peach är mitt absoluta favorit rouge, passar till alla och är riktigt fint både på kinder och ögonen, Speciellt att tona ut typ mörka bruna med i sotningar och sånt!(vet jag har lagt upp en sån sminkning för ett tag sedan, kör typ alltid den sminkningen då jag ska ha sotat, tycker inte om svart sotat.. passar som inte på mig )


Hur som helst, till denna ögonsminkning har ja använt:

Microshadow White Make up store
En ljust rosa som heter YOGHURT från Mac
BLUSH Peach Make up store (även på kinderna)
Microshadow Kakaw.
Gel eyeliner,eyepencil black och svart maskara


Oj!

Jag skäms typ över hur dåli min uppdatering vart, men jag har värkligen inte haft TID att tagit kort då jag väl sminkat mig.. och i helgen har jag bara vart hemma med nya tillskottet i vår familj:)
Nämligen kattbebis nummer två, Sixten :)


Han är också en Maine coon och har samma mamma och samma pappa som sune,
fast dom ser helt olika ut färg mässigt:)
Nu inser man ju faktiskt hur mycket som hinner hända på ett år, trots att Maine coons växer otroligt långsamt efter som att dom ska växa så himla mycket!

Vi valde att köpa av samma uppfödare som vi köpte av sist, för att hon helt enkelt är en otroligt BRA uppfödare, hon är mån om rasen och följer maine coons hälso program för att få bort så mycket inavling som möjligt, och köper in katter från andra länder för att få färskt och nytt blod i rasen.

Inavel är ju ett stort problem hos många raser, hur tror ni tex att en katt me platt ansikte får de, eller hur en maine coon som blir typ 15 kilo kan bli de?
Jo, dom har en bra stor katt, som dom sen kan avla och para med tex ett syskon eller halvsyskon till denna för att sen få båda dom stora generna och på så sätt få en gigantsikt katt, SJUKT stört, men så är de.

Dom flesta Champion katterna har tyvärr en väldigt hög inavelsgrad och jag tycker själv det är OTROLIGT viktig sak att kolla upp och kunna då man köper raskatt, hög inavligsgrad = större chanser för sjukdommar och fel !
Så tänk på det, Bara för att ni köper er kattunge av en champion så beryder det inte att den är bra,  utställningskatter ska vara extrema och dom avlas där efter..

Näe, lena är så fatastiskt duktig på de hon gör, så vill ni ha en väldigt social,nyfiken och mysig ras,modell stor,och en riktigt bra uppfödare tycker jag aboslut ni ska kolla in hennes sida. http://www.tolecoons.se


En annan rolig nördfakta jag kan dela med mig av är ju att Maine coon är endå en rätt så ny ras i sverige, första katten vart importerad 1986 !




RSS 2.0