Ojoj!

Riktigt dåligt med uppdateringar här, men jag har som inte så mycket att säga eller visa!
Först var de super soligt, då sminkar jag mig inte, och sen nu har det bara regnat i en vecka, så orkade inte sminka mig annat än foundation och maskara dom dagarna ja skulle göra nått!

Tyvärr så medföljer de nog lite problem, ller jag TROR att de kan ha med min dåliga hy att göra, är inte alls lika noga med rengöring å smörja anisktet då jag knappt sminkar mig nått..sen har jag nog ätit lite dåligt med.

Så TADA, en sminkning från i helgen när vi skulle på fest hos Micaela:)






Ja kommer inte i håg vilken fondation jag använt, eller rouge!
Inte heller vilken färg på Hightechlightern de var!


Men jag vet ungefär vilka skuggor iaf!:)

Både den Limegröna som är över en tredjedel av locket intonad i den mörkare knallgröna kommer från viva la diva och är i lös form.Poison och Magical mystery.Den mörkare gröna i globen kommer från MAC och heter Humid, sen har jag även lite svart, en svart matt från MAC,Carbon.
Under ögat kommer en penna från Make up store som heter violetstorm, och ett lila glitter som kommer från make up store. sen har ja eyeliner och min favorit mascara från IsaDora!

På läpparna kommer ett potgloss från Make up store som heter Way.

Igår sminkade jag mig ju iof, för jag skulle jobba..dock hittade jag inte kameran då, så får göra om den någon dag i framtiden;)



Ja!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och laddat batteriet till kameran..lätt  mer än två månad sen de dödde..
har iaf lite sminkningar att visa:)   Här är tre stycken :)








Tyvärr har jag faktiskt inte den blekaste vad jag använt, Men de kan ju ge inspiration endå?



Hightechlighter.

Jag läste just ett inlägg hos Kicki på daisybeauty.com att hon inte tyckte om Hightechlighter..
Men när jag läser det hon skrivit känns det som att hon kanske inte riktigt anväder produkten rätt på ögonen..
(nu fattar jag inte hur man länkar, men de går att hitta bland hennes inlägg, den tredje juni)

Jag säljer en hel drös av hightech till mina kunder, och de vet jag dom andra på mitt jobb gör med..
Men tänk om de är fler som håller med kicki..!
Jag hoppas iaf att om någon missnöjd kund nu läser detta (jag har ingen anning om vem/vilka som läser.. får ju aldrig några kommenatarer!) så kanske ni får den att fungera bättre..


Hightechlighter går altså att använda till mycket, på kinder,läppar,blanda i hudkrämer för å få ett extra glow, och som primer för ögonskuggan, som jag själv använder den till varje gång jag sminkar mig eller någon annan,kan inte tänka mig en annan primer! jag älskar den just för skimmrets skull, och jag tycker värkligen att färgen kommer fram mycket bättre än med dom vanliga primerserna, om än en primer alltid är bättre än utan;)

De som gäller är altså att lägga ett mycket tunt lager på ögonlocket med finger eller pensel, sen brukar jag ta en oanvänd pensel och bara dra över för att får bort överflödig färg för att undvika att de ska lägga sig i vecken, sen på med skuggan, då gäller det ju att dutta fast skugga, själv brukar jag lägga riktigt med färg för att de riktigt ska fästa ordentligt, och ut mot kanterna kan man ju sudda sudda sudda. De är iaf så jag använder min hightech.
kort och gott, Lite hightech och mycket färg!

Hoppas det går bättre, om någon onöjd hightech användare nu skulle läsa:)




Favoriter.

Alla har vi våra favoriter, jag försöker komma på vad som är min just nu.. här kommer iaf lite grejer när de gäller utseende.

I ögonskuggs väg så har jag tre favorit märken, make up storte, Mac och clarins.
Tyvärr får jag inte tag i MAC så ofta då jag inte allt för ofta befinner mig i städer där de finns..

Bas för ögonskuggor
har bara en första plats, Hightechlighter från Make up store, i alla färger! :)

Färg
, Näe, jag har väldigt länge vart tok förälskad i 50-tals aktiga ögon mejker, inte så mycket färg förutom under ögat där jag gärna har en liten färglick i form av en penna i turkos eller blå. Sen är jag ju tokig i färgglada sminkningar så de är väll de jag har om jag inte kör 50 taligt eller party sotning.

Maskara
är Isadoras Build up maskara, i både blå och svart!

rouge,
Bailys kör jag typ alltid med när jag inte jobbar, de är ett naturligare blush från make up store som tyvärr utgått, eller Bahama mama från The balm. Då jag jobbar är det oftast must have, fresh eller Power.

Concealer så måste jag säga reflex cover från Make up store, den är så himla tunn och diskret, och täcker lagom. Kan lätt ha BARA den utan att de syns!

Foundation, Jag är såld på I.D mineralerna, om än de må vara halbluf(enligt de där på plus iaf)

Läppar
, Näe, är ingen läpptjej så måste väll säga bara naturligt där me, har dock börjat smyganvända lite läppstift, Trip och exit har jag vågat mig på;)(make up store) Annars gilalr jag nog lipplumpern från.. Maybelline? (de är som en snurrgrej me små hål som färgen kommer ut ur)

Nagellack, Depend!
Sen har jag ju Rosa som favoritfärg på allt utom kläder, så färgen på naglarna går ofta i dom tonerna!;)
(skriver jag samtidigt som jag sitter i rosa morgonrock förberädd för en dush i det rosa badrummet med en ansiktsmask jag blandat i en av mina 15 rosa skålar, och ja, de ÄR 100% sanning på riktigt!)

Ansiktsvatten är Face cool balm mig varmt om hjärntat(make up store)

Ansiktskräm, Active moist från dermalogica.

Rengöring,
Vet faktiskt inte vilken favoriten är, har funderat på å köpa en från Dermalogica där me.. men man blir så fattig då!:S

Dushcreme har jag Weleda Citrus creamy body wash, Oj vad många sånna jag avväkat, köpt lager när dom skulle stänga sence och när dom reade ut på coop! Dom är rätt dyra i vanliga fall, ca 115 spänn för en dush creme är dyrt enligt mig. Men den är FAAN mycket bättre än nån skit grej från ica.
Sen älskar jag ju kropps skrubbar, dom ska riva bra! hatar sånnadär minikorn, de känns fan inte som de ger nånting?! Prövat en papaya från The bodyshop och prövat nån pepparmints skrubb och nån annan från Make up store, men har inte tyckt om någon av dem.

Shampo och balsam tycker jag om Loreals frisör shampon för färgat hår,har dock funderat på å testa nått annat märke! kan de va så stor skillnad på Loreal i affären och de hos frisören?

Inpackning samma, fast Absolut repair.

Sen har jag nog inga favoriter när de kommer till spray och alla sånnadär grejer, jag orkar inte fixa håret så värst ofta, gör bara de om jag vet att ja ska jobba eller på fest, annars kör jag på toffs på skallen!
Me har nån något bra tips är jag öppen för förslag!

Parfym,
Light blue har jag kört på i lätt tre år, de är favoriten som alltid finns hemma om än jag varvar med endel andra  ibland. vet inte hur många jag avärkat..

Kropps smörj, The bodyshop`s Satsuma body butter eller den me körsbär! Sen är jag ett fan av Kings and Queens och har tre olika varianter hemma.






Vad har ni för favoriter?














RSS 2.0