202.

Idag på morgonen orkade jag inte mer än bas och maskara så nu när jag kom hem tänkte jag att de kunde vara coolt med lila till den blå maskaran, så testade kladda på Vibrant violett (clarins) tillsammans med Stars`n rockets(MAC)..fast de blev så tråkigt så lade till Dita från MUS med. Måste säga att jag tycker de känns som Claris skuggan är lite små svår att få jämn, iaf vibrant violet, har ju inte tesat de andra än!
Rouget är YSL rouget ja köpte i går..




201




Gårdagen EOTD och FOTD.

Ögonen är gjorda på viva la divas neon snorgröna och de mörkare är MAC Humid samt lite svart i globlinjen.
På kinderna har jag mitt nya favvo rouge FRESH frå¨n Make up store!

70%

De var 70% på sence idag.. de spårade lite..tänkte bra köpa EN ögonskuggsgrej från DIOR..
Men så blev det inte.. köpte dessutom en dusch sak jag inte ville ha av misstag(fråga inte ens hur de gick till..)

(klickbara bilder)



Clarins Single eye couleur
01 Vibrant violet
24 Hot chocolate
12 Icy turquoise
27 Perfect plum





Dior 5 couleurs iridescent nr 609.
Tyckte de var som fina,naturliga färger!




YSL blush variation nr2.





Sen vart det en blå maskara..(bra och ha tänkte jag då, onödligt tänker jag nu)
Två glittergrejer från HOT
samt en läpp penna.





Springspringspring! De finns kvar grejer än!:)


Lash stilettos

Maybellin, ett återkommande märke för mig när det gäller maskara, jag har nog prövat de flesta och har hittat endel som fallit mig i smaken och endel som inte gjort det.
Jag minsann jag har funnit en till som hör till favoriterna, Lash stilettos.


För det första är borsten helt super och kommer värkligen åt alla fransarna, de blir långa  och den sepparerar fransarna riktigt bra, den går dessutom att bygga upp rätt många lagaer utan att bli mega spindelben.
Undrar om den finns i vattenfast?

Men att reklamen ljuger är ju ganskasjälvklart, men de gör väll alla maskara reklamer mer eller mindre.. de ÄR lösfransar i de flesta fall!

200.

Näe, nu åker fanskapet i soporna!

Jag skrev för något inlägg om den här brush cleansern, och ju mer jag använt den ju mer HATAR jag den,
En rengöring ska göra penslarna rena direkt, ska inte förstöra dom så dom blir alldeles spretiga och ska fasen torka nångång. Nu har jag fått nog, köpte en ny från Make up store idag. Make up store kan man alltid lita på.

198

Mycket enkel sminkning idag. Sökte ett jobb och tänkte att man kanske inte ska se ut som värsta riset, men inte helt osminkad heller, för ska jag vara ärlig är detta nog min vanligaste sminkning, men jag tycker om den så mycket!


197.

Jag gillar värkligen den här kombinationen,
men jag kommer värkligen inte i håg va de var för skuggor jag använde!
Tyvärr så blev ju kortet desto mindre bra.. de bästa är ju att jag inte har nån hals!
Hahahaha! Men de är sånnt man får ta ibland:)



196.

Jag har lite Foki inspirerade naglar i dag, Depends nr 34, och H&M`s lite blåturkosa Bella`s choice.
På ringfingrarna har jag gjort lite ränder med Kiss nailart,den pärlemorvita.



Dock har min käre pojkvänn använt upp Hempa hands krämen, så torr är jag!

193.

China Glaze lacket jag köpte i går pryder mina naglar idag.
Kortet blev ju förvisso inte så skarpt, men ni ser hur mycket lacket glänser och färgen, så de får duga:)
ja gillar värkligen färgen, och att de glänser super mycket, och att de torkar lika fort som lacket från O.P.I, vi får se, håller de lika bra som DEPEND lacken så är det här nog förmodligen inte sista china glaze lacket jag kommer att ha i min ägo.



192.

Har fortfarande inte fått i gång USB sladden till mobieln, men nu har vi ju en riktig kamera, så här kommer dagen och EOTD.








191.

Beauty shopping på REA.


-Favoriten från WELEDA.

-Ett läppbbalsam som luktar körsbär från Rose & Co, jag har som fått för mig nått me körsbär, har ätit å druckit allt som smakar och luktar så nu på senaste..?

-Behövde en ny penselrengöring från IsaDora då den från Make up store är slut, så varför inte pröva ett nytt märke på rea, de kanske fungerar minst lika bra?

-Ett lack från China Glaze, deär ett märke jag vart lite nyfiken på, så varför inte passa på då de endå reades ut.. färgen är riktigt snygg lila som blänker i en lite mer rosa ton och heter  LET`S GROOVE.
Än så länge gillar jag det här lacket bättre än de från O.P.I då jag tycker att de lacket flagnar efter en dag.

-LORÈAL  Glam shine blush, ett ljust läppglans i aprikos ton.

-MAYBELLINE Lash stiletto, ultimate lenghth mascara, ja vet, ja köpte en ny innan jul, men den här får ligga och vänta tills den andra blir slut, de är inte direkt så den blir gammal om ja inte använder den..(hoppas jag då)

Sen var jag in på Make up store och köpte eyedustet COOL ,riktigt snyggt, lite blålila sådär, ser värkligen inte ut som de gör på bilden..





190.

Ni har inte missar rean på make up store va?

189.

WELEDA Citrus creamy body wash.
Jar köpt den förr när jag känt mig rik, den kostar trots allt ca 120 spänn för 200ml, lite väl saftigt för en duschcreme kan man tycka, men sence ska gå i KK så dom hade 30% på allt i butiken, och så klart fick min favorit följa med hem!:)



Den har den perfekta citrusdoften och den perfekta krämigheten, utan konserveringsmedel och fri från syntetiska doft och färgämnen.

De är en favorit och jag kan inte säga mer, ni får helt enkelt pröva själva för att förstå:)

Finns bland annat på Sence,COOP, ICA MAXI (Åhlens?)

188.

Hej allihop, har haft rätt fullt upp nu kring jul/nyår och sen har jag j8u vart utomlands en vecka och haft det riktigt skönt i solen:)

Dagens tips idag är Ljusa färger förstorar och mörka förminskar !

De är säkert redan många som vet om om det, men i fall man nu inte gör de kan de ju vara bra att tänka på, de gäller både läppstift,ögon och kläder!

Ett annat säkert kort om du nu vill ha mycket färg på läpparna är att dra ner lite på ögon i så fall, de blir helt enkelt lätt för mycket !

Har du glasögon med ganska markerade bågar kan du tänka på att glasögornen äter färg, så du kan ta lite mer än vad du hade tänkt från början. En annan sak om du inte vill ha nånting alls på ögonen är att de kan va snyggt att ha rouge, ett par välplockade bryn som är lite markerade, och nånting på läppen!


RSS 2.0