purple rain.



126



Lördagens smink.

Gold,muffin,crow, och en matt svart.

har mitt favvo mineralrouge Cleopatra från Make up store.

Grafitti

Exakt de här tänkte jag mig då jag köpte Grafittilacket från IsaDora, Monsternaglar!
jag har nått vagt minne av då man såg på Monstertrucks förr så fanns de nån bil som va bra som va grön å svart å typ lite lila, Graaaavee digger








Jag har egentligen en massa inspiration helt plötsligt.. men jag är helt enkelt för lat.
Orkar inte tvätta bort sminket å penslarna hela jävla tiden.. lika bra å låta huden vila ibland, de kan den behöva;)

i morgon ska jag som sagt på kräftskiva, så då ska jag faktiskt sminka mig!






Glans.

För mer glans i håret, skölj ur det i kallt vatten i stället!

Dove.

Dove minimising deo, med doft av vild ros.


Jag har testat den i några veckor nu, och ja.. de värkar som om håren inte växer lika fort!
Först tyckte jag de kändes som att de bara började växa ännu mer och var aningen skeptisk.. som jag är till de flesta grejer innan jag prövar dem. Men näe, absolut kan det vara så att den fungerar!:)

Klart värt att testa så länge man trivs med lukten !

Tuch





Jag har köpt den här skuggan för ett bra tag sen, men jag har bara använt den en gång tidigare.. så då tyckte jag att det var på tiden att göra nånting med den, sen såg jag en himla fin bild av the bodyshops Höst look, ,så då gjorde jag min egen variant!

Skuggorna har jag lagt på en bas av Hightech lighter.
Brown Suggar
Dry lake
Tuch

Wihte.
På me svart eyeliner och Maskara.

På kinden är det Bailys (mitt favvo!) och lite Must have.

Och idag har jag Ski på läpparna, lite härligt bärigt sådär!


Näe gott folk, nog är det höst alltid.. ynka 14 grader ute.




IsaDora.

Mera IsaDora naglar;) (klickbar bild)



Färgen heter 651 SILVER SPARKLES och är grymt snygg, De ser som inte så speciellt ut när man ser de på bild, men IRL är de riktigt kanoners, helt klart en ny favorit !

125

En sminkning från förra veckan. Lila/silver. Klickbara bilder !




Hightech Lighter Platina som bas för skuggorna.

MUS Silver
MAC Knight divine
MAC Carbon
MUS Silk
MUS White

På me maskara och eyeliner!




Naturligt.






Id foundation, Mineralrouget Cleopatra från make up store samt Wonderpowder Kalahar från samma märke.
Som liner har jag en brun från Isadora som egentligen är en bryn penna, den är suddad för att bli så mjuk och naturlig som möjligt. Skuggorna kommer från Viva la divas stora paljette som kom för några vintrar sen.


Grafittinails!

Här kommer Isadora naglar! och lite katthår på fingrarna;)


De guldiga är basen och sen är det de svarta som är grafitti, vet att den här kollektionen skulle lanseras i Agusti, så den borde väll ha kommit till de flesta butikerna!
De fanns svart,mörkgrönt,babyblått och någon typ av rosa om jag inte minns helt fel.
Sjukt coolt om man frågar mig!

45.

Mkt dålig på att sminka mig, och när ja jobbat har ja typ inte kommmit i håg att fota.
Men här kommer iaf en blå  jag hade i förrgår!



Den gröna längst in är MUS Paradise, den mitt på locket heter Teal och kommer från MAC och längst ut är det en mörkblå från UDK.Sen är det även lite matt svart.



Haha, sen var vi ute och gick på kvällen, och sen bröt hela helvettet ut, det började Åska & blixtra och ÖSA ner, och vips såg mitt smink ut såhär! Jag lovar, jag har aldrig vart med om nått liknande, de kom hur mycket som helst på jätte kort tid.. de såg fasen ut som  vi hade badat med kläderna och vi sprang älgsteg mellan olika platser för att söka skydd och samtidigt försöka få oss hem!

Hårspecial.

Vi kan väll kalla detta inlägg för hårspecial, bara för de bara kommer stå om saker till håret, som värkligen är GRYMMA.

Va en vända på Lush igen, mitt älskade Rubrubrub tog slut och jag var bara tvungen å  ha en ny, men den var SLUT även i butiken..
jag sa att jag älskade den som shampo och frågade om de kanske fanns nått liknande, Visst gjorde de det:)


Butiksbiträdet lös upp som en sol och utan att tveka greppade hon en burk som hette BIG, Big är ett saltvattens shampoo, rubrubrub är ju egentligen för kroppen men gick att ha i håret och jag vart kär, men Big var ett shampo, hon sa att de var jätte drygt och tog en miniklutt i sin han och sa att man inte behövde mer än så, visst visst tänkte jag.. och sen pratade hon på lite grann om hur mycket volym och hur glansigt håret blev. Jag köpte det för hon såg värkligen ut att ha de som favorit.

Jag måste ju säga att jag älskar
det, hon överdrev inte ens.. shampot kommer fan aldrig ta slut, tog en  klutt typ som en fem krona och jag hade shamposkumm turban som aldrig förr, hade typ kunnat nöja mig med hälften.

Sen har jag börjat älska saltvattensgrejer sen ja köpte rubbrubb, håret blir strävt som tusan medans håret är blött, men när håret torkat känns de tjockt,mer volymit än vanligt,otroligt glansigt och ja upplever det som att håret inte alls ser lika fett ut den dagen man nu är framme på hårtvättar dagen- och jag har inte använt balsam en enda gång sen dess för håret blir helt enkelt inte elektriskt.

OCH jag vart irriterad som fan på förpackningen till bubb, men inte på den här, den är smart och genomtänkt;)

När big torkat luktar det ingenting, villket också är bra, för då kan man inte bli less lukten..(jag brukar annars vara den som lessnar på typ allt väldigt fort)


Jag tror till hundra prosent att Lush shampot är bättre än frisör shampon, för det innehåller inga kemikalier alls och de är inte djurtestat.. och ja, mitt hår både ser och känns mycket bättre.


Jag trode inte de fanns nått bättre än Rubrubrub, men de gör det. BIG!



Sen har jag mitt andra tips, och i dettafall är det faktiskt på hårsnoddar!
vanliga hårsnoddar kan jag ju faktiskt tänka mig att den där järngrejen på snodden nöter rejält på håret då man ofta har det uppsatt, en som jobbar på Game bredvid make up store hade nött av sitt hår så, enligt hennes frisör iaf. De känndes som att de visst kan vara så.. kanten är ju ganska vass då man känner efter..

Hur som, jag har börjat ha mitt hår uppsatt typ varenda dag bara för ja ofta glömmer att kamma mig, å de känns som om håret inte blir tjorvigt då, sen har jag så otroligt dålig fantasi, så de blir bara diadem/hårklämmor och/eller uppsatt i en toffs. Så de nöter nog rätt bra.
Jag gissar på att vi är rätt många som är så, och på Apoteket finns det hårsnoddar UTAN järnbit, som är ihoplimmade.. som ska vara mildare för håret. ta er en titt vetja.
jag tycker då inte de känns som snoddarna är mindre hållbara än dom andra, och än har då ingen gått av.






RSS 2.0